ExamVision

ExamVision ponuja popolne rešitve za vse, ki jim je pomembna izjemna natančnost.
Že vrsto leto je ExamVision splošno prepoznan kot vrhunski proizvajalec povečevalnih lup.

Lep dizajn, optimalna povečava, največja ostrina in neomejena svoboda gibanja - z lupami ExamVision je užitek delati!

Skandinavska kvaliteta - garantirano

Vsake lupe ExamVision so izdelane in ročno sestavljene na danskem otoku Samsø sredi baltskega morja, s komaj 4000 prebivalci. Tukaj se lahko stvari lotijo drugače. V zadnjih 15 letih so otok spremenili v enega redkih krajev na svetu, ki je energetsko samozadosten iz naravnih virov. V ekipi ExamVision tovrsten svež pristop uporabljajo vsakodnevno tudi pri izdelavi lup. Naši izdelke snujejo in naredijo iz najboljših materialov, z največjo natančnostjo, ljudje, ki jim je mar. Ljudje, ki cenijo kvaliteto in blagovno znamko ExamVision.

Strokovnost

Izkušena ekipa optikov in inženirjev lahko naredi popolne lupe, ker ima mednarodno mrežo strokovnjakov na katere se lahko zanese: svoje uradne zastopnike.

Uradni zastopniki niso le navadni prodajalci izdelka, ampak so in morajo biti predvsem tehnično in strokovno podkovani iz področja optike lup in ergonomije. Le tako vam lahko kompetentno in kvalitetno svetujejo pri izbiri lup in naredijo potrebne meritve za naročilo. Proizvajalec ExamVision zahteva od vseh zastopnikov udeležitev na večdnevnem strokovnem izobraževanju, vsaki 2 leti pa morajo obvezno obnoviti znanje.

ExamVision Slovenija

Kot kupec v Sloveniji ali Hrvaški se lahko zanesete na ekipo podjetja Drevenšek & Drevenšek, saj smo bili izurjeni s strani ExamVision za izvedbo pravilnega svetovanja in meritev pri nakupovanju lup. Pri tem vam bomo svetovali o izbiri ustrezne povečave, osvetlitve in ergonomiji na delovnem mestu. Z našim strokovnim znanjem lahko izboljšamo udobje in učinkovitost vašega dela.

Peter Mohorko

Inženir po izobrazbi, poklicu in srcu. Področje optike in vida zelo dobro pozna, saj je po izobrazbi univ. dipl. inženir elektrotehnike in strojništva. Je tudi lastnik podjetja Diff Avtomatizacija, kjer se ukvarja z izdelavo industrijskih rešitev za avtomatski pregled izdelkov s strojnim vidom.
Lahko mu zaupate, da vam bo znal pravilno svetovati pri nakupu lup.

Mateja Mohorko

Poleg rednih izobraževanj o lupah, je bila na večih delavnicah in izobraževanjih o ergonomiji v zobozdravstveni ordinaciji pri specialistki iz tega področja Jacqueline Bos (Nizozemska). Ergonomija in uporaba lup sta tesno povezana, zato ste lahko brez skrbi, da vam bo znala dobro svetovati tako pri nakupu kot tudi pri uporabi lup.

ExamVision lupe so ročno sestavljene. Glavna stavba podjetja ExamVision. Zemljevid skandinavije z označenim otokom Samsø.