ExamVision lupe s Cosmo okvirjem v medicini

Uporabljate
ExamVision lupe?

Povejte nam
Vaše mnenje.

Mnenja uporabnikov

Mateja Kumprej, dr.dent.med.

"Z lupami ExamVision sem izredno zadovoljna, postale so nepogrešljiv del opreme. Poleg tega, da mi omogočajo natančno delo, pripomorejo tudi k pravilnejši drži. Čeprav so to moje prve lupe, sem se na delo z njimi privadila zelo hitro, v nekaj dneh.
Priporočila bi jih vsem kolegom, saj je delati z njimi neprimerljivo boljše."


Janko Naka, dr.med.dent.

Stomatološka ordinacija, Zagreb

"Nakon godinu i pol koliko koristim lupe i svijetlo moram reći da sam jako zadovoljan i da mi puno olakšavaju u radu. U početku sam ih koristio povremeno, ali sada su neizostavni dio u mom svakodnevnom radu.
Isto tako moram reći da sam jako zadovoljan suradnjom i poslovnošću djelatnika Matee i Petera Mohorko."


Karmen Mozetič, dr.dent.med.

Zobna ordinacija VITA DENT, Šempeter pri Gorici

"Podjetju ExamVision in vam g. Mohorko se res iz srca zahvaljujem za dobro svetovanje glede naglavne lupe ExamVision in odličen artikel. Saj potrebuješ kak teden, da se jih oči navadijo…pa še to ne, če si jih že prej uporabljal.
Čudovito lahke, lepo sedijo na nosu, za ušesi pa neverjetno nalega, da se ne premikajo ob nagibu glave in se s tem razdalja do delovnega polja ne spreminja...skratka, jaz pozabim, da jih sploh imam gor.
Zdaj res vidim! Nič več ne počnem brez njih….pregled, čiščenje oblog je zdaj druga zgodba…kot bi se mi svet odprl! Kaj šele preparacija kavitete in brušenje zoba.

Sem navdušena!
Čestitke za vrhunski izdelek in profesionalno svetovanje vsem v podjetju ExamVision, še posebej Petru Mohorku in njegovi gospe Mateji Mohorko."


Tomo Havliček, specialist travmatologije

Klinični oddelek za travmatologijo, UKC Ljubljana

Klinični oddelek za travmatologijo, UKC Ljubljana

"Lupe ExamVision s povečavo 2.8x uporabljam že skoraj dve leti. Uporabljam jih praktično za vse operacije roke, zapestja, podlahti in komolca. Zaradi pred izdelavo opravljenih meritev niso potrebne nikakršne tehnične prilagoditve ali nastavitve, so preprosto “start&go”.
Z lupami sem že prvič povsem normalo operiral, brez kakršnekoli adaptacije na “novost” ali kakšnih drugih težav. Vidno polje je do robov povsem enakomerno, širina in globina vidnega polja sta dovolj veliki za “udobno” delo. Še posebej mi je všeč možnost namestitve LED lučke, ki jo kljub operacijskim lučem vedno uporabljam. LED lučka odpravi sence in omogoča dober pogled v globino in za vogale, kamor je velike luči težko natančno usmeriti. Lupe so tudi z nameščeno LED lučko lahke, udobne, dobro uravnotežene.
V primerjavi s cenejšimi, “konfekcijskimi” lupami, ki sem jih prej uporabljal, so ExamVision lupe velik korak na boljše in vsekakor vredne svojega denarja."


David Dovšak, maksilofacialni kirurg

Vodja Dentalno kirurškega in estetskega D centra

Dentalno kirurški in estetski D center logotip

"Lupe ExamVision so moje tretje lupe. Lupe sem uporabljal že na Kliniki za maksilofacialno in oralno kirurgijo. Ko sem leta 2007 začel delati kot zasebnik, sem si kupil nove, potem, ko sem preizkusil kar nekaj modelov. Lani pa sem kupil lupe ExamVision. Nisem torej novinec pri uporabi lup in povečava še daleč ni tisto, kar me pri lupah prepriča. Gre za natančnost in individualnost izdelave, da vid ni obremenjen ob preklapljanju pogleda skozi lupe in mimo njih. Vidno polje je dobro vidno od roba do sredine, slika je čista in ostra, brez napak ali popačenj, globinska ostrina je dovolj velika, da se med posegom lahko normalno premikam, ne da bi izgubil ostrino. So točno to, kar sem pri lupah iskal."


Doc.dr. Dušan Šušterčič, dr.dent.med.

Zobozdravstveni center SEPIA, Ljubljana

"Z lupami sem resnično zadovoljen. Sprva sem jih kupil predvsem, da bi lahko posamezne faze brušenja bolj natančno kontroliral in preveril robove preparacij pred odtiskovanjem. To je še posebno pomembno pri delu s polnokeramičnimi prevlekami.

SEPIA logotip

Že takrat sem ugotovil, da mi leče odlično služijo, saj je globinska ostrina dovolj velika. Zato sem jih kmalu začel uporabljati tudi pri samem brušenju. Ker mi pogled skozi leče delovno polje poveča in približa sem leče vedno pogosteje in več uporabljal. Danes si svojega dela brez povečanega delovnega polja sploh ne predstavljam.
Nastavitev leč je zame optimalna, saj pogled mimo njih ne utruja mojih oči, pa tudi drža telesa med samim delom se mi je izboljšala. Servisa do sedaj praktično nisem potreboval. Edina stvar, ki jo je bilo potrebno zamenjati je bil gumijasti nanosnik, ki je zaradi vsakodnevnega dela bil po letu dni malce dotrajan. To so nam pri zastopniku ExamVision Slovenija hitro zamenjali."


Doriana Peruško Cukon, dr.med.dent.

Stomatološka privatna praksa iz Pule

"U stomatološkoj ambulanti sve veći zahtjevi stavljeni su na preciznost i kvalitetu. Zbog toga moje lupe su mi postale nezamjenjiv alat u mojoj privatnoj praksi. Jako sam zadovoljna sa ExamVision lupama.
Te lupe imaju izvrsnu udobnost nošenja, lagane su i vrlo art dizajnirane. Briljantne stereoskopske slike omogućuju mi da vidim najfinije strukture što mi jako pomaže u kvaliteti rada. Posebno jer su prilagođene mojoj radnoj udaljenosti, odlična dubina orijentacije, jasnoća boja... A s druge strane omogučuju mi da neometano i jednostavno komuniciram s pacijentima. Te lupe postale su moj novi nezamjenjiv partner za svakodnevni rad.
Jako sam zadovoljna i toplo ih preporučam svim kolegama."


Radmila Maravić, dr. med. dent. spec. ortodont

Specijalistička ord. za ortodonciju, Slatina

"Poštovani, ja nemam dovoljno lijepih riječi kojim bi opisala moje ExamVision lupe. Naprosto “ne znam” bez njih raditi, bilo da radim ortodonciju, konzervativu ili protetiku. Ne moram razmišljati o svjetlu, jer mi je fantastično osvijetljeno radno polje, uvećanje je takvo, da lakonski radim.
Ukratko, preporodila sam se otkako imam moje ExamVision lupe, svakome bi ih od srca preporučila, samo mi je žao, što ih nisam ranije nabavila.
Još kad se tome doda poslovnost i predusretljivost firme ExamVision, dobije se jedna lijepa priča!!! Cijeloj ekipi želim puuuuno uspjeha u životu i radu! Zdravi bili! Dr. Radmila Maravić"


Jure Poglajen, dr.dent.med.

Nikolič-Poglajen logotip

"Lupe ExamVision uporabljam prvi v Sloveniji. Postale so nepogrešljiva oprema pri čisto vsakem mojem zobozdravniškem delu, saj prav vedno potrebujemo natančnost, dober vid in s tem tudi visoko kakovost končnega izdelka. Ko sem jih začel uporabljati, sem šele ugotovil česa vse prej nisem videl. Ker so lupe izdelane in prilagojene zobozdravniku osebno, njegovi morebitni dioptriji, delovni razdalji in medpupilarni razdalji, jih ne more uporabljati nihče drug razen vas osebno. In samo pri vas delujejo brezhibno. Mnogi kolegi pravite, da ko enkrat začneš uporabljati povečave, ne moreš več brez njih. Še kako imajo prav. To je tako, kot da imate v garaži parkiran najvarnejši in drag avto, vozite pa se z mopedom brez čelade. Zdaj ni več izgovorov, lupe so dosegljive, le uporabljati jih morate začeti."


Mojca Dodič, dr.dent.med.

Zobna ambulanta Hrpelje

"Lupe so super!"