ExamVision LED luči

Za največji izkoristek lup Vam priporočamo uporabo LED luči.

ExamVision LED luči imajo svetlo, belo svetlobo brez senc in so zasnovane tako, da osvetlijo vidno polje tako kot to potrebujete in želite. So izvrstna dopolnitev klinične luči, saj vam osvetlijo vidno polje iz smeri pogleda (angl. "line of sight lighting"), s čimer so sence, ki jih ustvarjajo predmeti skrite vašemu pogledu. Luči se enostavno nataknejo na okvir lup preko sistema Connect. Luči se lahko tudi trajno pritrdi na okvir.

Focus LED luč

Focus LED luč je celovita svetlobna rešitev, ki projicira močan, enakomerno koncentriran snop bele svetlobe premera približno 70 mm na razdalji 35 cm. LED luč ima svoj optični sistem leč s katerim je snop svetlobe povsem enakomeren, ima oster rob med osvetljeno in neosvetljeno površino ter ne povzroča bleščanja. Na voljo je v dveh izvedenkah: 4500K in 6000K.

Focus 4500K ima bolj toplo barvo svetlobe saj je modri del barvnega spektra filtriran. V dentalni medicini je še posebej uporabna, saj za večino kompozitov ne potrebuje dodatnega fitra proti strjevanju - svetloba luči je filtrirana in ne strjuje večine kompozitov.

Focus 6000K je močnejša izvedenka, z zelo svetlim koncentriranim snopom svetlobe bele barve, ki ne blešči. Je idealna za medicinska dela, kjer se zahteva zelo kvalitetno osvetlitev.

 

Barva svetlobe:

Intenzivnost svetlobe pri razdalji 35cm:

Širina snopa pri razdalji 35cm:

Teža:

Čas delovanja:

Čas polnjenja:

Nastavitve svetlosti:

Focus 4500K

prave barve, manj modre (≤4500 Kelvin)

maks. 15800 lux

70 mm

17 g

do 24 ur

2,5 ure

nizka, srednja, visoka

Focus 6000K

nevtralno bela (≤6000 Kelvin)

maks. 18600 lux

70 mm

17 g

do 24 ur

2,5 ure

nizka, srednja, visoka

XP LED luč

XP LED luč je najmočnejša med ExamVision lučmi. Daje enakomerno svetel snop svetlobe, ki je dovolj močan, da osvetli tudi najbolj temne kotičke vidnega polja. Idealna za medicinske in kirurške posege, kjer je potrebna najboljša osvetlitev. Projicira svetlo, belo in močno koncentrirano svetlobo, ki osvetljuje površino 60x60 mm na razdalji 35 cm.

 

Barva svetlobe:

Intenzivnost svetlobe pri razdalji 35cm:

Širina snopa pri razdalji 35cm:

Teža:

Čas delovanja:

Čas polnjenja:

Nastavitve svetlosti:

XP

nevtralno bela (≤5000 Kelvin)

maks. 77500 lux

60 mm

15 g

do 24 ur

2,5 ure

nizka, srednja, visoka