Kontakt

ExamVision Slovenija

Griže 53, 3302 Griže

info@exam-vision.si

03 / 710 30 47

Peter Mohorko

peter@exam-vision.si

031 253 003

Mateja Mohorko

mateja@exam-vision.si

041 627 956

Postopek naročila

1. Demonstracija in preizkus

Vsem kupcem lup priporočamo, da jih pred nakupom preizkusite in sami vidite katere vam najbolj ustrezajo. Nikoli se ne odločajte za lupe samo na podlagi številk in opisov iz brošur, temveč vedno na podlagi lastnih izkušenj. Dovolj je že nekaj minut, da opazite in vidite razliko. Vabimo vas, da si preberete vodič o nakupovanju lup.

2. Meritve in dioptrija

Za naročilo ExamVision lup moramo narediti dvoje meritev. Prve meritve opravimo mi in preverimo katera povečava vam najbolj ustreza, kateri okvir in dimenzije le tega, izmerimo vašo delovno dolžino, itd. Vsakemu kupcu svetujemo tudi, da gre pred naročilom na pregled k okulistu z našim obrazcem za dioptrijo. Izvidov starejših od 2 mesecev ne priporočamo kot osnovo za izdelavo lup.

ExamVision obrazec za dioptrijo

3. Potrditev naročila

Ko imamo vse podatke potrebne za naročilo vam lahko izdelamo in pošljemo ponudbo. Za potrditev naročila je potrebno plačilo avansa.

4. Izdelava lup

Izkušena ekipa optikov in inženirjev se loti izdelave vaših lup, ki traja 4-8 tednov.
Čas izdelave je odvisen od tipa lup, zasedenosti, zaloge leč ter drugih posebnosti. Po naših izkušnjah se kupcem lup ponavadi ta čas zdi veliko daljši kot je v resnici.

5. Dostava lup

Ko so lupe narejene vas obvestimo, da se dogovorimo glede dostave.

6. Uporaba lup

Čestitamo! Pridružili ste se skupini strokovnjakov, ki pri svojem delu uporabljajo vrhunske lupe ExamVision.
Želimo vam uspešno uporabo vaših po meri narejenih lup in vas vljudno vabimo, da nam podate povratno informacijo za objavo na naši spletni strani.